Dienst Vrije Tijd, toerisme

De Dienst Vrije Tijd, toerisme, heeft als taak om de gemeente Meeuwen-Gruitrode en omgeving te promoten en een professionele opvang van bezoekers en toeristen te waarborgen. Zij doet haar uiterste best om iedereen een mooie tijd te bezorgen.

In ons kantoor in Gruitrode, gevestigd in CC cultuurpunt, vind je gratis toeristische brochures van Meeuwen-Gruitrode en de ruime regio. Je kan er ook terecht voor de aankoop van diverse wandel- fiets- ruiter- en menkaarten.

De Dienst Vrije Tijd, toerisme, ondersteunt bovendien aanvragen voor bezoeken onder begeleiding van een natuur- of toeristische gids en stippelt in overleg met de bezoeker een volledige dagtrip op maat uit. Deze persoonlijke aanpak zal je verblijf zeker kleur geven. Met een gevarieerd aanbod aan activiteiten  is er voor ieders wat wils.

Daarenboven organiseert de Dienst Vrije Tijd, toerisme, jaarlijks diverse activiteiten en evenementen waarbij toeristisch aantrekkelijke  producten en locaties in de kijker worden gezet. Lees hierover alles op deze website en in de Uit-kalender.

We heten je alvast welkom!

Contact:
Miet Camps, deskundige toerisme

Dienst toerisme

Adres:
Dienst Vrije Tijd, toerisme
Phil Bosmansplein 1
3670 Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode)
toerisme@meeuwen-gruitrode.be
tel. 089 85 59 46

Contactinformatie